Beoordelingen van Maneki Utrecht

Recente recensies van Maneki Utrecht

5 sterren na 463 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was deze keer binnen een half uur. Wel opmerkelijk: ik kreeg een mail dat ik contant zou betalen met € 30,-. De bezorger stelde dat ik al betaald had. Ik meldde dat dit niet het geval was. Hij heeft met zijn 'chef' gebeld. Deze gaf aan dat het inderdaad niet betaald was en dat ik als klant maar gepast moest betalen omdat de bezorger geen wisselgeld meegekregen. Aangezien ik geen gepast geld in huis had, zag ik mij gedwongen om € 4,- fooi te geven. Ik gun het de bezorger overigens, want het is een eerlijke knul, maar niet op deze gedwongen manier …...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top! De lekkerste sushi van Utrecht.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maneki heeft echt de beste sushi in Utrecht! Altijd vers en op tijd bezorgd

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed gevulde sushi, niet een overload aan rijst zoals bij de goedkope ketens. De vis is overheerlijk, vers en overdadig aanwezig. Was weer genieten!

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en prima op tijd bezorgd, niks op aan te merken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maneki is ons favoriete sushi restaurant. Vandaag is er in de bestelling iets mis gegaan, maar de juiste bestelling werd alsnog gebracht. Zonder bijbetaling en zelfs met wat extra's. Geweldige service!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig restaurant, lekker eten en vriendelijke bezorger

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een uur tussen de telefonische bestelling en het bezorgen. De garnalen waren bijna koud. NB Positief: de bezorger nam het gepaste geld in ontvangst en zag meteen dat er een tientje teveel werd betaald. Gaf dit per direct terug. Super !!!!

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs nog mogelijk om om 21:58 nog te bestellen. Eindelijk weer eens lekkere sushi met veel vis IPV veel rijst en weinig vis. Super lekker en top service zo!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging te laat, nagebeld en ook toen de belofte dat het er over 10 minuten zou zijn niet nagekomen. Uiteindelijk ruim 40 min te laat. Helaas gebeurt dit vaker bij Maneki. Jammer, want de sushi is erg lekker.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zoals gebruikelijk. Bezorging (ruim anderhalf uur) duurde echter wel lang (ook zoals gebruikelijk, helaas).

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en supervers. !!!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top! Lekker, vers en op tijd!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk! Helaas wel 1,5 uur moeten wachten tot het eten er was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en de bezorging was perfect op tijd.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wederom ruim 1,5 uur voordat het eten bezorgd werd

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, beste van Utrecht! Specialiteit van de chef = dikke aanrader

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen was de soja saus vergeten.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk! Goede kwaliteit, mooi op tijd en lekker warm afgeleverd.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd fantastisch, het duurt vaak wel echt lang ( een uur) voordat het komt. Maar goed, alles is dan wel kakelvers!

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd erg tevreden over Maneki maar helaas viel de kwaliteit deze keer wat tegen.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend; spicy tuna goed in balans: pittig gekruid malse tonijn & verkoelend knapperige komkommer. Zalm boterzacht en avocado helemaal goed rijp in nori temaki. Yasia futomaki een lekkere bloemlezing van de vegetarische opties in een rol.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met afstand de beste bezorg Sushi van Utrecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ook nu weer lekker. Er is maar een plek in Utrecht waar ik sushi haal, en dat is Maneki. Vlotte bezorging ook, zeker voor een zaterdag

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur gewacht, dat is echt veeell te lang

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi restaurant dat ik ken. Duurt alleen vaak lang. Rekening houden met een uur wachttijd

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en verse sushi!

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, alleen de zalmrol vonden we allebei een beetje melig. En de bezorger was veeeel vroeger dan de aangegeven tijd - 17:15 ipv 19:15. Liever de volgende keer gewoon op aangegeven tijd.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Utrecht! Al jaren topkwaliteit en aardige staff.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushibox, genoeg voor 2 personen...met stokjes, saus, gember en wasabi als extra smaakmakers, lekker gevarieerd muv de kleintjes waarvan er best veel zijn. Doe daar ook wat variatie in en je hebt een superbox

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al jaren bij Maneki. Altijd vers, snel geleverd en super lekker! Maneki roll = aanrader!

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam snel en was heerlijk!

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en sashimi waren van goede kwaliteit. Heerlijk gegeten. Leuk dat je zelf je assortiment samen kunt stellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De oshinko is bitter, volgens mijn is de schil vergeten te schillen. De laatste drie keer bij de bento is de saus bij de tempura veranderd. Ik vind vorige saus veel meer passen. Des al niet ter min heb ik genoten van jullie eten!!!

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi, smaakvol, zeer ruime keuze, prachtige presentatie. Hier gaan we voortaan altijd bestellen!!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en nog lekker warm eten tijdig bezorgd door een vriendelijke meneer. Prima zo, THUMBS UP, niets meer aan doen.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goede service, ik had doorgegeven dat ik nog 45 min in de auto moest met de sushi, bij bezorging zat deze gewikkeld in extra coolpacks. Topservice en heerlijke sushi!

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Utrecht! Als je hier een keer hebt gegeten, wil je nooit meer naar een all you can eat-sushi restaurant. Het enige waar tot nu toe iets op aan te merken was, was de bezorgtijd (je wachtte soms wel twee uur op je eten), maar dit is sterk verbeterd: de laatste drie keer was de bestelling er binnen drie kwartier. Top! En echte aanraders: de specialiteiten van de chef (de handroll en de inside out sushi).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima op tijd gebracht

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en genoten van vers gemaakte sushi van Maneki. En de bezorging is altijd perfect en keurig op tijd!

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg goed verzorgd. We bestellen hier zeker weer.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bij de bestelling het volgende geschreven. Opmerkingen: Geen komkommer, geen gember geen wasabi A.U.B. Ik kreeg toch komkommer en wasabi, dat moet ik dus weggooien en daar houd ik niet van.

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Voor t eerst de spicy salmon en zeker niet voor het laatst! Keurig op tijd bezorgd. Chapeau!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Utrecht 😍

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great sushi but always very late delivery without informing you. Take a two hour waiting time into account.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur zitten wachten op de bestelling. Na een uur gebeld en het zou er binnen 15 minuten zijn. Niet dus....Kwaliteit wel goed

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker (kuyshu rol blijft een aanrader) en snel bezorgd

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit uitstekend! Gasten ook zeer content.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Vers. Vlot bezorgd.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier elke keer, steeds heel lekker. Deze keer kwam de bestelling echter zonder het beloofde extra rolletje van de chef. Jammer!

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Utrecht!

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, op tijd bezorgd.

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd.

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maneki is de beste!!! Gisteren weer besteld en echt genoten. Superlekker en perfecte prijs- kwaliteit verhouding. Ik hoop dat ze deze chef en leverancier van de vis aanhouden want er is echt geen beter sushi restaurant in Utrecht (of Den Haag of Rotterdam of Amsterdam)! Enige minpuntje is dat ze op maandag dicht zijn haha ;-)

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de hoofdpagina van de site staat dat er een gratis rolletje sushi geleverd wordt bij bezorging, niet ontvangen (later zag ik op een andere pagina dat dit pas vanaf 40€ is). Lijkt me netjes om dat ook duidelijk op de hoofdpagina te zetten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer sushi ever als vegetariër en het was echt heel erg lekker, met meer dan genoeg vega opties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker. Bezorging duurde wat lang maar voor zaterdagavond was dat te verwachten

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi en sashimi. Je moet wel de tijd hebben om erop te wachten (uurtje); t is niet 'snel bestellen, snel bezorgd'. Maar vanwege de kwaliteit echt t wachten waard. En supervers en met liefde en aandacht gemaakt.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd heel erg tevreden en vind de sushi super lekker! Deze keer helaas geen zoals wel beloofd extra rolletje bij de bestelling. En ik vind de boontjes al een paar keer niet zo vers...

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer ontzettend lekker en de service fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede sushi zoals altijd. Top!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van utrecht. Goede producten, heerlijk vers

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker!!

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer sushi besteld; altijd prima en voor het eerst super snel bezorgd. Ook de Japanse bami is smullen. Wij zijn inmiddels trouwe klanten.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super vers en heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

speciaal gebeld vooraf hoelang de bestelling zou duren op basis van die belofte de (kinderen hadden al honger) bestelling geplaatst. Nadat die tijd ruim verstreken was nogmaals gebeld met de vraag wanneer het nu eindelijk zou komen de opdat moment aangegeven 5 minuten (bezorger was al onderweg werd er gezegd) werden ook nog ruim 25 minuten. Kortom na 2 uur hadden we pas onze bestelling binnen bijna een uur langer dan beloofd.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, heerlijke handrolls.

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi uit Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Kom speciaal uit Amersfoort om Sushi te haken bij maneki. Was weer heerlijk, alleen tonijn sashimi was niet vers en had een sterke oude vis smaak en reuk. Beetje jammer....

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling om 16:30 gedaan, gevraagde levertijd 18:00, werkelijke levertijd 18:25.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd heerlijk, maar nu voor de tweede keer meegemaakt dat de bestelling was 'kwijtgeraakt' en ik uiteindelijk na twee uur kon eten. Als troost een fantastisch lekkere extra rol, maar het verwerken van de binnenkomende bestellingen lijkt mij toch wel echt een aandachtspuntje!

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi verzorgt vis van heelgoede kwalitijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer erg lekker zoals altijd bij maneki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk! De Manekirol is om van te watertanden.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Utrecht!

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi in Utrecht

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verbeterpunt: als t erg druk is, zelf contact opnemen met de klant. Wij hebben 1.45 uur minuten gewacht op onze bestelling, nadat we zelf twee keer geveld hadden. T smaakte overigens voortreffelijk!

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en precies op tijd

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur gewacht op onze bestelling. De sushi was heerlijk!

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en keurig volgens afspraak op tijd geleverd.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren niet blij, bijna 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Gelukkig was de sushi heerlijk! Dat maakte veel goed! Toch zou de lange wachttijd mij tegenhouden een volgende keer te laten bezorgen.

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi! Maar de bezorging duurde erg lang, bijna anderhalf uur. Dat mag wat sneller.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer netjes en heerlijk gemaakt.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip teryaki was veel minder lekker gekruid (vorige keer ook al) erg jammer! Het beloofde gratis sushi rolletje zat er dit keer niet bij.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang. Ruimn een uur hebben we gewacht op het eten. Het zou fijn zijn als we in de mail te horen krijgen hoe lang het duurt.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi waren verrukkelijk, net als de andere keren. Door de kwailteit van de sushi ben ik vaste klant bij Maneki. De bestelling kwam 20 minuten later dan was afgesproken. De sate was bijna koud. Maa rnogmaals, de sushi zijn de moeite waard.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke sushi! Wij gaan hier zeker weten vaker bestellen en raden het anderen ook aan! Nb: alleen het extraatje van de chef die we zouden krijgen bij een bestelling boven de 40 euro zat er niet bij.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer vers en lekker zoals altijd!

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde heel lang voordat het eten kwam. Bellen was lang niet mogelijk ivm in gesprek. Toen we Maneki uiteindelijk te pakken kregen, werden we onvriendelijk behandeld dat het druk was en dat we nog maar extra 15 min. moesten wachten. De sushi was wel goed incl. de gratis rol van de chef.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Super verse en smakelijke sashimi. Vriendelijke mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. Precies op tijd zoals afgesproken bezorgd! En ook er genoten van de extra gratis roll!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was overheerlijk. We hebben wel 2 uur op de bestelling moeten wachten ... maar het was dan ook de dag na Kerst.

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Structureel de allerbeste sushi e.d. Komen hier al meer dan 6 jaar.

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi van Utrecht! Altijd heerlijk vers, goede porties en fijne klantenservice. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De edamame bonen waren niet van de kwaliteit die we gewend zijn, ze waren erg droog.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer erg lekker. Helaas was de Nigeri Sake niet geleverd (waarschijnlijk een foutje in de drukte).

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede prijs kwaliteit! Verse vis en ruim gesneden/stukken

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer hier sushi besteld. was lekker, goede porties en extra rol mooie bonus, echter 2+ uur bezorgtijd wel erg lang. Na 1.5 uur gebeld, het zou er binnen 10 min zijn, duurde vervolgens nog 40 min

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

blijft de beste sushi van utrecht, zo ongelofelijk vers en smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van de stad! Wel stokjes vergeten mee te geven, dat eet wat lastig. Maar dan mag je tenminste figuurlijk én letterlijk je vingers er bij aflikken!

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Utrecht!

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverde bestelling was niet helemaal correct maar het eten was heerlijk, erg pure smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, echt de beste in Utrecht!

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk eten, mijn favoriete sushi restaurant!

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Beste Sushi restaurant in Utrecht. Enige tegenvaller is dat je altijd lang moet wachten voor je bestelling. Ik krijg altijd het gevoel dat ze de bestelling nog moeten verwerken wanneer ik het kom afhalen. Als je de bestelling laat leveren, kan je 3x achteraan bellen.

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maneki is echt altijd goed!

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd zeer goed

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de lekkerste sushi van Utrecht, nette prijzen en altijd keurig op tijd. Niet teveel tegen anderen vertellen!

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd maar de rolls worden de laatste tijd erg slordig gesneden. Het ene stuk is dikker dan het andere. En ze worden zo tegen elkaar aangedrukt in het bakje dat ze uit elkaar vallen als je ze eruit probeert te halen

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurt veel te lang 70min. Ik denk echter dat dit meer de schuld van de bezorgers is, daarnaast zijn zij bijna ongeïnteresseerd en niet klant vriendelijk.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Wel even op wachten maar dat is het meer dan waard

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Alleen twee keer besteld via de website en zou ik gratis rol sushi krijgen. Twee keer NIET ontvangen... dat is jammer!

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Vers en goede kwaliteit!

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Ook edamame, erg lekker. Bentobox was beetje door elkaar geschud waardoor ook de verschillende gerechten overhoop lagen. Erg jammer want smaak was goed. Helaas ook beetje koud. Dat kwam misschien door de vertraagde bezorging (half uur later dan gepland)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd Niet zuinig met de vis, vers, we smullen ervan :-)

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi in Utrecht!!

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, hou die standaard zo hoog en ik blijf moeiteloos een tevreden trouwe klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en binnen de afgesproken tijd bezorgd. Volgende keer weer bij Maneki.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, als altijd!

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sashimi en sushi van Utrecht. Supervers en stipt op tijd afgeleverd door vriendelijke bezorger. Wij zijn fan.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede vis. Prijs-kwaliteit verhouding heel goed. Bezorging is vaak erg snel.

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Utrecht! Bezorging duurde uurtje, maar kwaliteit van sushi was goed

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt vaak even voordat de bestelling er is maar de sushi is zo lekker dat dat meer dan de moeite waard is! Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, snel bezorgd en vriendelijke bezorger.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd zoals gevraagd, eten lekker warm en zeer smakelijk. Vriendelijke bezorger.Prima weer zo TOP.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is hier zo lekker! De california rol is hier echt super goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi !

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd supervers en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sashimi was geweldig. Ik werd voorafgaand aan de bezorging gebeld met excuses vanwege de niet zo mooie st jacobsschelpen, dat kwam omdat t de laatste waren. Wat ik ontving was echter prima. De bezorger was erg vriendelijk. Vanwege vakantie laatst ergens anders besteld en dat bewees maar weer eens dat maneki de best in town is!

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit, goed verzorgd, netjes op tijd en heel lekker. Ik werd na het plaatsen van mijn bestelling nog even gebeld met een vraag over de opmerking mbt een allergie, heel netjes en attent. Aanrader! .

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg goed. Echt Japans zoals het hoort.

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk!

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de sushi weer heerlijk! Alleen jammer dat ze weer een kwartier te laat waren en dat terwijl ik altijd ruim van te voren bestel.

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, goede producten op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Bestel al jaren en de sushi is hier gewoon het lekkerst

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd was aan de lange kant (> uur) maar de sushi was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Utrecht!

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde iets langer dan we gewend zijn, de rollen waren niet zo strak gerold zoals we gewend zijn (waardoor ze snel uit elkaar vielen) en er zat geen sojasaus bij de bestelling. Verder was het weer heerlijk, zoals we gewend zijn van maneki.

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede sushi, vooral de Spicy Rainbow Roll is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondagavond rond "spitsuur" besteld, maar de bestelling zeer snel ontvangen. Wederom weer fantastisch lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord fantastisch! Top bezorging en de beste Sushi van de regio Utrecht!

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi. Veel keuze.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang. Net als vorige keer moeten bellen, waarna bestelling er alsnog aankwam. Zonde! Ruim op tijd bestelling gedaan en dan zitten wachten met een aantal gasten. Eten viel tegen. Zalm ontzetten veel graad erin. Slecht gesneden. Beef rolletjes. Smakeloos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker!!

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na anderhalf uur wachten. Heerlijk gegeten!

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi die ik ooit heb gehad! We bestellen hier inmiddels elke week, zo lekker!

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in Utrecht!

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd superlekkere sushi/sashimi en correcte en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Utrecht

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij Maneki en vinden het eten altijd heerlijk. Deze keer ook. Maar we zijn wel erg teleurgesteld over de bezorgtijd. Om ca 17.30 h besteld met de optie aangevinkt zo spoedig mogelijk te bezorgen. Het heeft anderhalf! uur geduurd voordat de bestelling is bezorgd. Hoe lekker het eten ook is, zo'n bezorgtermijn is voor ons niet acceptabel. Heel jammer.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te dikke plakken sashimi en niet heel zacht vlees. Ook de yakitori was niet heel mals en sterk van smaak. Sushirollen waren erg groot en zat niet zoveel smaak aan. Jammer!

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super, bestellen hier regelmatig!

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging liet erg lang op zich wachten. Sojasaus miste. Sushi was lekker, ook de extra roll van de chef.

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super service, een echte aanrader!

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heel goed. Heel veel waar voor je geld en kwaliteit bovendien.

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren de saus vergeten....nadat ik had gebeld werd de saus alsnog bezorgd. Naast dat de sushi heerlijk is, is de service ook nog eens fantastisch. Bij het nabezorgen van de saus hadden ze ook nog een kleine attentie toegevoegd. Kwaliteit en service is meer dan 5 sterren!!

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi/ shasimi van Utrecht. Topkwaliteit, mooi verpakt en gebracht door vriendelijke bezorger. Moesten iets langer wachten maar daarover werden we zelfs telefonisch geïnformeerd.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maneki heeft echt de lekkerste sushi in Utrecht. Super vers en topkwaliteit!

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker maar de bezorgtijd is echt heel lang. Al tweede keer dat we anderhalf uur op bestelling moeten wachten, dat is NIET 'zo snel mogelijk'. Als het niet binnen een uur lukt om eten te bezorgen dan mag hier wel een melding van vooraf komen want dit zou een reden zijn voor mij, als ik vooraf weet dat ik zo lang moet wachten, om hier niet te bestellen.

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam pas na 1,5 uur

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk vers en snel bezorgd

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Utrecht

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd superverse, kwalitatief zeer goede en lekkere sushi. 1 van de lekkerste van Utrecht. Zeer correcte bezorging,

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superverse, heerlijke sushi! Je moet er wel even geduld voor hebben; je bent niet de enige die bij Maneki bestelt :-) Maar het is het wachten meer dan waard. En netjes bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel goed

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd! Snelle bezorging ook.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer hoge kwaliteit! Many Thx ! Groetjes Edward

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en heel erg lekker!

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was net iets te vroeg (ik was nog onderweg naar huis) maar eten was heerlijk!

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal goed op tijd, zeker als je van tevoren je bestelling plaatst. Ook wel eens op de vrijdag- of zaterdagavond zelf besteld en toen moesten we wel 30-45 min langer wachten dan aangegeven. Bezorging is altijd vriendelijk. De vis is van goede kwaliteit, en deze sushi is niet te vergelijken met de all you can eat sushi en dergelijken. Enige kleine puntje van aandacht vind ik de smaak van de sauzen, olies etc., zijn erg sterk van smaak en overheersen daardoor soms. Maar verder altijd erg tevreden.

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker en keurig bezorgd. Dit keer alleen het rolletje van de chef niet gekregen, piepklein minpuntje

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi vd stad.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Utrecht! Bezorgers netjes en keurig op tijd! Mijn favoriet!

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, erg smakelijke sushi. Genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer dik in orde. Bezorger kon ons huis alleen niet in 1x vinden dus er was wat verwarring. Niet alle huisnummers zitten in hetzelfde rijtje :)

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echter wederom weer zeer lang moeten wachten (2 uur)

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis rol beloofd, maar niet geleverd. Dat is jammer.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon heel erg lekker

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker! en een stipte bezorging

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch gegeten. En heel snelle bezorging. Toptoptop!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren 18/3 sushi besteld. Heb er zeker anderhalf uur moet moeten wachten! Dat was jammer. Wel werd er netjes gebeld. Kwaliteit was erg goed.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top, vers en goed bereid. Alleen bestellen ging moeizaam vwb IDealbetaling. Kon geen telefonisch contact krijgen om dat te melden; lijn was steeds in gesprek. Kreeg foutmelding terwijl bedrag was afgeschreven en sushi later ook keurig werd bezorgd. Extra boodschap, nl 'geen mayonaise op sashimi' ook goed doorgekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaak en rijkgevuld.

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel gebracht!

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer erg lekker en super vers zoals altijd bij maneki

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en snelle bezorging. Er ontbrak nog iets in de bestelling. Dat zijn ze zelfs achteraf nog komen brengen. Top service!

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wéér zoo heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom alles prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maneki de best sushi uti Utrecht!

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van acht uur was er pas om 22:00 uur. Kan echt niet

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip was erg slecht. Veel vet en slecht gesneden. Dus alles laten staan. Zonde

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maneki is het top sushi restaurant!! Geen gedoe met mayo of andere all you can eat dingen maar echt sushi zoals ie hoort! Complimenten! Altijd vriendelijke bediening. Of je nu laat bezorgen of afhaalt, altijd is iedereen aardig!!

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en erg lekker.

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi van Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stokjes zaten er niet bij !

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Utrecht! Altijd lekker en vers!!

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waardeloos. Als ik niet had gebeld na ruim een uur, waar de sushi bleef, had ik nu nog niets gehad.

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Utrecht!

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, en prima te eten!

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Utrecht!

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, royale hoeveelheid en erg goed van smaak. Leuke actie, een rol van de chef erbij!

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is en blijft de beste en lekkerste. Al moet je er wel even op wachten;)

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Utrecht.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit sushi met een uitstekende bezorging! Ook de gratis rol bij een besteling vanaf EUR 40 mag er zijn.

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi zoals altijd.

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam bijna een uur te laat. Bij de dame aan de telefoon kon er geen excuses vanaf. De bezorger kwam er voor de deur achter dat hij de verkeerde tas bij zich had, liep terug naar zijn scooter om de goede bestelling op te halen. Hij was wel zo aardig om zijn excuses te maken. Eten was wel heerlijk hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste van Utrecht en als altijd stipt op tijd geleverd. Prima, complimenten!

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd (alweer) te vroeg bezorgd dan de gekozen tijd. Het is dat we net thuis waren, maar anders had de bezorger voor een dichte deur gestaan! Sushi was prima, zoals we gewend zijn van Maneki.

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed, echter anderhalf uur wachten en twee keer terug moeten bellen niet.

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van sushi was zoals gewoonlijk zeer goed, echter heeft de bezorging dit maal 2 uur geduurd.

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Utrecht, ik bestel hier al 5 jaar zonder teleurstelling. Goede kwaliteit, snelle bezorging.

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en mooi op tijd verzorgt op kantoor!

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was als altijd weer overheerlijk en supervers, en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben altijd groot fan van Maneki, maar deze keer zat er erg veel mayonaise (?) in de sushi.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke sashimi en unamaki. Maneki blijft aanrader

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste van #030, echt super lekker! Keurig bezorgd en dus heerlijk zitten smullen!

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij betreft de beste sushi van utrecht! Een echte aanrader

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer verrukkelijk, Zoals Altijd bij maneki. De beste sushi van Utrecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger stond op het verkeerde adres, ondanks het juiste adres op de bevestiging stond. Kwaliteit van de sushi was erg goed, zoals altijd eigenlijk. Naar mijn idee beste sushi van Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb het idee dat er een andere chef dan gebruikelijk aan het werk was. Het was stukken minder dan ik gewend ben. Normaal is de kwaliteit altijd top! Ook bevatte de "Sushi sarade" geen sushi rijst zoals op de site stond en zaten er graten in. De bezorging was wel snel, zoals altijd.

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was ok

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, zoals altijd. Er is geen betere sushi in Utrecht te krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is van uitstekende kwaliteit! Per ongeluk het extra rolletje van de chef vergeten, maar die kwamen ze bezorgen met excuses van de chef. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maneki is onze favoriet qua sushi en we zijn vaste klant, maar deze keer was de kwaliteit echt minder. Rivierkreeft ipv krab in de calfornia roll en de kyoshu roll was niet zo krokant and crispy zoals hij hoort te zijn. Garnaal en buitenkant waren zacht

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb twee uur op me bestelling gewacht!! Moest er zelf achter aan bellen,waar het bleef. En heb, toen als goed maker een jam potje (180 ml anderhalf glas) saké of wat er ook in zat was onleesbaar, gekregen sorry slechte oplossing,korting was beter op zijn plaats geweest!!!!

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De california rolls zijn perfect. Bezorging was op tijd en prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maneki is één van de beste sushi zaken in Utrecht. Normaal is de vis op kamer temperatuur en de tempura garnalen in de kyus roll zelfs nog een beetje warm. (En dus super vers.) Bij de laatste bestelling was helaas alle vis sterk gekoeld. Daarom 4 sterren, normaal is het 5!

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker. Bezorging had misschien iets sneller gekund, maar dan ben ik wel heel kritisch.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als wij sushi bestellen doen we dat altijd bij Maneki omdat de kwaliteit altijd zo goed is! Dit keer viel het daarom tegen dat er een stukje schild van een garnaal in de salade zat.

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas een keer een zeer slechte ervaring bij Maneki. We moesten 1 uur en 40 minuten wachten op een gedeelte van onze bestelling. Op de California roll van 11 euro wachten we nu nog steeds.......

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel bezorgd!

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heeerlijk, maar de laatste tijd duurt bezorging wel erg lang. Vanavond ruim anderhalf uur moeten wachten! Toch blijf ik hier bestellen!

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maneki heeft de beste sushi van Utrecht. Sinds ik hun sushi eet vind ik de sushi van 'all you can eat'- restaurants smakeloos, er zit zo'n groot kwaliteitsverschil in! Bij Maneki proef je de aandacht voor eten. Aanrader!

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling veel te laat. Is niet eerste keer. Moet je dan zelf achteraan bellen. Irritant.

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is echt top. Grote rolls, goed gevuld en geen half werk, zoals bij de goedkopere Sushi concurrent. Maneki heeft het gewoon net even beter voor elkaar. Kost iets meer, maar dat zie je en proef je!

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste sushi van Utrecht!

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel erg goed!

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top!

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op de afgesproken tijd. Netjes warm en koud appart verpakt. En de sushi is gewoon de beste van Utrecht.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd vers en uitstekend van smaak! topper!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zoals altijd echt top. Bezorging duurde wat lang (+80 minuten) en er miste een deel van de bestelling. Na een telefoontje keurig en snel opgelost.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi bij Maneki. Prima prijs-kwaliteit verhouding en perfect op tijd bezorgd. Als je in het restaurant eet is de boot een aanrader!

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi weer. En wat een service dat je een hele rol erbij krijgt. Helaas was de zeewiersalade op zijn zij in de tas gezet. De hele tas zat dus onder de groene saus want dat loopt er gewoon uit. Dat is wat minder prettig uitpakken, kon het hele aanrecht afnemen en het droop ook op de grond.

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk! Snel en netjes verpakt.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk, je moet wel even geduld hebben. Expres eerder besteld en alsnog ruim 20 minuten te laat bezorgd. Dat is niet altijd even handig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten. Het duurde wel een uurtje maar dan heb je ook wat.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekkere sushi

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top; heerlijke sushi. Gevraagd om wat minder soja saus en wasabi en gember; netjes verzorgd en goede kwaliteit. Bezorger vrolijk en correct afgeleverd; top adres voor Sushi!

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van utrecht

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi; echt vers, goed verpakt; meer dan voldoende wasabi, sojasaus en gember. Lekke iki biertje erbij: Top!

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bentobox met vis besteld. De tempura was lekker, de gebakken zalmfilet te lang gebakken, en de gefrituurde vis bleken 6 kleine ronde soort van vissticks te zijn . De rijst smaakte goed.

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Utrecht maken ze bij maneki. Top is dat hier ook geen surimi wordt gebruikt, alleen echte smakelijke verse vis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi van Utrecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd perfect op tijd geleverd en was erg lekker !!

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, lekker vers; mooie sushi en lekker!

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in utrecht. De bezorging kan daardoor wat langer zijn dan bij andere. is het waard!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijke smaakvolle sushi

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super!

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 06-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en op tijd afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi maar niet de eerste keer dat de aangegeven bezorgtijd ruim 20 minuten later werd vanwege drukte. Als Maneki dat op tijd zou laten weten zou het al helpen.

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon GOED!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, alles zit erbij; heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had buikpijn na het eten. Was echt tantoeee veel. Wel lekker.

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede sushi, elke keer weer!

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

75 minuten wachten is (te) lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten, bezorging door vriendelijke bezorger liet wel 1u20min op zich wachten door drukte en regen helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig vers allemaal en lekker! alleen zeewier vergeten, beetje slordig

, 11-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had twee Uramaki rollen besteld. De Fuji roll en de Spicy Rainbow roll welke voor mij nieuw was. De eerste was heerlijk zoals altijd. Bij de tweede vond ik het erg jammer dat er zoveel (spicy saus over de avocado zat). Nu proefde ik de verse vis en avocado bijna niet. Zonde en ik ben het ook helemaal niet gewend van Maneki omdat zij zonder toeters en bellen al lekkere sushi verkopen.

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een halve Japanner. Jullie zijn de enige sushi in Utrecht die ik eet. Goeie rijst, lekker veel vis. De pittige rauwe tonijn rol is fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!! Grote porties en verse ingrediënten. Prijs kwaliteit verhouding was ook goed.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Ik miste de gratis sushi rol

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere sushi, mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, zo ook deze keer!

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, ook nu weer zeer vers, smaakvol en op tijd geleverd.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! En erg nette bakjes. Bezorging was ondanks koningsdag toch mooi op tijd geleverd

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete sushi bezorger. Heb weer heerlijk gegeten. Nori roll, spicy chicken roll en spicy rainbow roll zijn mijn favoriete rollen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer iets minder strak gerold dan vorige keren, maar weer erg lekker! Leuke actie blijft de extra rol van de chef!!

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte service, waanzinnig eten, topervaring. Ongeëvenaard lekkere en verse sushi! 5 sterren is nog te weinig!

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi. Wij zijn vooral fan van de Maneki rol. Al smaakt de rest ook erg goed. We zijn inmiddels een trouwe klant.

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, superlekkere sushi, de beste in Utrecht voor zover ik kan nagaan. En keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top best sushi in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kraakverse sashimi, heerlijke salade, precies op aangegeven tijdstip bezorgd door vriendelijke bezorger. Voor perfecte sushi en sashimi is er maar 1 adres in Utrecht: Maneki.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi! We bestellen vaak sushi en hebben diverse restaurants ik UT geprobeerd, maar als je dan 1x hebt besteld en je besteld een 2e keer is dat geen garantie voor een 2e keer succes. Bij Maneki wel! Het is altijd lekker, altijd vers, kwaliteit van ingrediënten is goed, goeie soyasaus en vaak een klein 'extraatje' van de chef! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wederom heel erg goed . Bezorging binnen een half uur . Top

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Utrecht en omstreken. Vergeet "all you can eat sushi" en kies voor dit smaakvolle alternatief.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Snelle bezorging. Dit x ging er iets mis en dat is snel en zeer goed opgelost

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi in town

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en beste sushi van Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, zeer verse vis en keurig op tijd bezorgd!

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer ging het vliegensvlug! Als altijd super lekkere sushi

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke sushi! By far de beste in Utrecht!

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en super op tijd bezorgd!!

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, maar ik heb wel twee keer moeten bellen voor dat het bezorgd werd, Als het eten bijna twee uur na de bestelling bezorgd word, is het echt te laat.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer ging de bestelling gelukkig wel goed en we hebben goed gegeten. Ook de bezorging was relatief snel. De beloofde korting na het debacle van de vorige keer (toen we minder kregen dan we hadden besteld en betaald) hebben we echter niet gekregen.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, veel & snelle bezorging! Ga hier zeker eens in de zaak eten..

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en snelle bezorging!

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en precies op het gevraagde tijdstip geleverd, een aanrader!

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde bijna 1,5 uur.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pas 2,5 uur na bestelling arriveerde het eten, ondanks herhaald bellen (eerste keer 5 kwartier na bestellen, en toen zou het nog 15-20 minuten duren) en herhaaldelijke toezegging dat het kwam. Niet de eerste keer dat het lang duurde........ Was al weg toen het eten kwam. Eten normaal heel goed, nu m.n. krab-sushi erg aan de vette kant.

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vissoep + diverse sushi besteld. Voortreffelijk van kwaliteit. Wij komen zonder meer terug.

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw heerlijk!

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It took 90 minutes for our order (maki and a bento box) to be delivered on a Sunday night. We weren't contacted by anyone to let us know about the delay so we thought the order had been forgotten and had to call the restaurant to get the order's status. This was frustrating. The food was okay but the hosomaki were pretty bland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker, ik begrijp dat als het vers is, dat 1:25 wachten noodzaak is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twintig minuten na bezorgtijd gebeld, waarna duidelijk werd dat onze bestelling vergeten was.

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi is erg goed. We bestellen daarom regelmatig. Nadeel is dat de bestelling er nooit binnen een uur is. Dit keer hebben we op een woensdag avond bijna 1,5 uur moeten wachten.

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sashimi zalm was enorm mals en de sushi was rijkelijk gevuld. Ook na de vorige keer, waar ik minder te spreken was over de sashimi, blijft het de eerste keus voor sushi in Utrecht. Dit is toen zeer netjes opgelost en de kwaliteit van deze keer was dus weer ouderwets goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

simpelweg beste sushi van Utrecht, al vanaf dag 1 hier vele malen gegeten. Ook erg leuk om gewoon in het restaurant te eten, heerlijk plekje

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur gebeld na nog een half uur eindelijk gearriveerd

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd afgeleverd en had twee extra sushi van het huis ontvangen!

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na velen malen tot de tevredenheid bij Maneki besteld te hebben was gisteren een teleurstellng. Van onze bestelling was de avocadomaki er simpelweg niet bij, terwijl we hem wel betaald hadden. Dat was gewoon erg vervelend. Bezorging is altijd relatief langzaam, maar dat zijn we gewend en daar houden we dus rekening mee.

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb iets meer dan 1.5 uur moeten wachten op de bezorging. Het bleek ook nog eens niet helemaal te zijn wat ik had besteld. Ik bestel hier al een aantal jaar, en best regelmatig. De makirol was lekker, maar wel te groot. Dat gaat ten koste vd smaak. Heb nooit eerder zo lang gewacht, en ook nooit eerder iets verkeerds geleverd gekregen. Jammer.

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijke sushi. Alleen echt te lang moeten wachten: ruimanderhalf uur.

, 12-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten van de box voor 3 personen. De gratis rol was ook genieten, met zo'n crispy buitenkant. Ik ga vaker hier bestellen

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kan lang duren bij Maneki. Ligt mogelijk ook aan het moment van het bestellen. Het zou prettig zijn als er contact wordt opgenomen wanneer bezorgtijden erg lang zijn. Het is ons wel eens gebeurd dat het 1,5 uur heeft geduurd. Dan wel een flesje Sake gekregen.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer erg goed, zoals altijd. Helaas wel twintig minuten te laat bezorgd, en het gratis rolletje dat was beloofd ontbrak.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik denk dat t zo lang duurde voordat de bestelling bezorgd werd omdat iedereen hier sushi besteld omdat t zo lekker is ;-)

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super!! Beste sushi van Utrecht

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect!

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De stukken sashimi vonden wij te groot en dik gesneden.. De Rolls waren ook groot, eet lastig! De kwaliteit en service zijn prima !

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super heerlijk en vers!

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi waren heerlijk !

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat, maar altijd heerlijk

, 16-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! De sushi is superlekker en de gebakken rijst een aanrader, mmmmm

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd TOP

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk. Jammer dat de sashimi ijs en ijskoud was. Heb ik nog nooit eerder meegemaakt overigens.

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijk eten!

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi! Service is top. Beste sushi in Utrecht.

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk! Ik eet het nergens lekkerder.

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Utrecht, had rond 5 uur besteld met als opmerking dat ik de sushi graag om 7 uur thuis had. Precies op tijd bezorgd, dus ook dat was top!

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moeten meer dan 5 kwartier wachten op onze sushi, maar wat we kregen was wel echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en service is optimaal. Alleen een beetje jammer dat als ik met iDeal betaal, ik gelijk een euro meer kwijt bent aan transactie kosten.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bentobox was heerlijk, en in 20 minuten bezorgt.

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten fantastisch! Maar we weten ondertussen dat je de bezorgtijd moet verdubbelen en een keer gebeld moet hebben voordat het bezorgd wordt. Tegenwoordig bestellen we gewoon een uur eerder ????.

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker en vers. Uitgebreid sushimenu in een goede prijs/kwaliteitverhouding. Aanrader voor wie goede sushi kan waarderen :)

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg tevreden. Heerlijke sushi.

, 10-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Utrecht

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Aandachtspunten, 's ochtends al besteld voor een vaste bezorgtijd 's avonds, en toch 20 minuten te laat.

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top! Goede service, perfect op tijd.

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi gegeten van Maneki

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beste sushi van Utrecht! Soms bezorg is ietje laat, maar heerlijk eten;) dank jullie wel

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk, dank!

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd. De bestelling was compleet inclusief een 2 nigiri's van het huis. Helaas was de kwaliteit van de zalm niet zoals ik normaal gewend ben bij Maneki. De zalm, zowel sushi als sashimi, was vrij smakeloos en sommige delen waren zelfs wat taai.

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat we nog nooit mee gemaakt hadden maar helaas deze keer wel het geval was dat er een enorme graat in de zalm zat die vast kwma te zitten in de keel van ons zoontje. De sushi pret was onmiddellijk over.

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en altijd stipt op tijd bezorgd!

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker, ik ben altijd erg tevreden. Deze keer was de avocado echter niet rijp, dat is jammer want komt in calafornia roll dus niet tot zn recht

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde te lang, kwaliteit minder gewend

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Utrecht en omstreken. Ter vergelijk diverse andere geprobeerd, maar dit is de beste. Aardige bezorger ook en als we om een ander gratis rolletje (bij bestelling boven de EUR 40,-) dan de standaard, krijgen we een heerlijk alternatief. Met een apart briefje van de kok. Top!

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was (weer) heerlijk, niets op aan te merken. Fantastische service, altijd leuk wat gratis sushi erbij en ik vind het de beste sushi in Utrecht. Mijn complimenten. Enorm leuke verrassing dat ik een flesje sojasaus kreeg toen ik wat extra saus vroeg, echt super! Snelle bezorging. Ik ben zeer zeer tevreden!! Dank je wel en tot snel

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima in orde. Verse producten en exact op tijd geleverd. Dank!

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Utrecht!! Wij bestellen al haren bij Maneki. Vers en echt lekker! Een beetje verslavend... Aanrader!!

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals alle voorgaande keren is de kwaliteit en versheid en opmaak van de sushibestelling uitstekend. Bezorging is snel en correct. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima kwaliteit en wat ons betreft de beste sushi van Utrecht. Wel had ik een dieetwens die vergeten was, maar na een belletje was het zo opgelost. Een half uurtje later was de bestelling met de juiste ingredienten alsnog bezorgd. Goede service.

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

By far the best Sushi in town! Goede sushi met verse vis en krab ipv surimi-prut. Goed op temperatuur, niet te koud en niet te warm. Verhouding tussen rijst en vis Is ook perfect! Super vriendelijk en gastvrij! Je betaald misschien een paar Euro meer op je totale bestelling maar die Is het meer dan waard. Daarnaast krijgen je bij een bestelling boven de 40eu een rolletje (meestal een uramaki) gratis. Voor ons de beste sushi in Utrecht!

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, maar bezorging is traaaaag!

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het erg druk en duurde het ruim 1,5 uur voor we eten hadden, maar het was het wachten meer dan waard! Heerlijk!

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is van goede kwaliteit. Wij bestellen hier elke week. Altijd goede service.

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Utrecht! Bezorging snel en goed.

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit (zeker geen all-you-can-eat bagger). Bezorging ook accuraat en prima.

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

van goede kwaliteit lekker gegeten bezorging netjes en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TopSushi!! Altijd lekker vers en met zorg bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en precies op tijd afgeleverd! Beste sashimi van Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi van Utrecht, misschien wel van nederland?! Altijd vers, met zorg gemaakt, echt vakmanschap.